perjantai 22. lokakuuta 2010







Kävin eilen Antiikkiverstas Wilmassa. Helsingin moottoritieltä lähdin ajamaan Sauvoon ja Kemiöön päin, päädyin Angelniemelle. Maisema oli fantastista kaikialla, minne katsoi. Päivä paistoi, ilma oli kirpeä. Wilma itse (kai hän sen niminen on) kysyi ensiksi juonko kahvia. Kyllä te minut tuntevat tiedätte, että sellainen vetoaa. Verstas oli perinnerakentajan päiväunelmapaikka. Saatavana oli kaikkea vanhanmallisista sähkötarvikkeista alkaen. En kuitenkaan vielä ostanut niitä lattiamaaleja, vaan parin desin kokeilutörpöt. Tänään sekoitellaan ja koemaalataan. 

Muuten nyt ei ole niin vallaton etenemisen meininki, kun alkuviikon tohina on mennyt. Tohista pitää taas, jotta talo saadaan muuttokuntoon kuukauden aikana. Tervetuloa tohisemaan, keitän kahvit kävijöille. Lattianmaalausta ainakin on välttämätöntä tehdä, ja pintaremonttiaiheet eivät lopu kesken. Huomenna haemme tapettia keittiöön ja ruokasaliin.

K. 

3 kommenttia:

  1. Eikö tämä ole aika hieno tapetti? http://www.tapettitehdas.fi/fi/tapetit/erikoisvrit/69746

    On tuo mustapunainenkin.

    VastaaPoista
  2. Oi, missä nuo lasipallot ovat? Älä vain sano, että löytyivät jostakin talonne ullakolta...?

    Ukka

    VastaaPoista
  3. Ukka, lasipallot lienivät (potentiaalin imperfektiä olisi joskus hauska käyttää jos sellainen olisi) Wilman myymälässä. Ei ole ullakolta moisia sentään löytynyt.

    S.

    VastaaPoista