lauantai 7. toukokuuta 2011














Hanko. Erilainen paikka. Paljon merkillistä. Hiljaista ja kaunista näin turistikauden ulkopuolella. Järkyttävän isoja pitsihuviloita, jotka menevät kuulemma hautaan vanhojen omistajiensa mukana. Keksitehdas, joka on lopetettu. Ihan liian hyvää saaristolaisruokaa. Kalliita äitienpäiväruusuja kaupungin ainoassa kukkapuodissa. Yksi aivan hassu ja merkillinen kirpputori, jossa melkein hampaaton ukko kauppaa kaikkea mitä kukaan muu ei enää huoli. Käkkyrämäntyjä. Hupsu pieni keskusta, jossa ei ole mitään ja kesällä varmaan vaikka mitä. Meri joka puolella kallioineen. Ja rantamakasiinit. Rumaa ja kaunista siten yhteensatutettuna, että lopputulos on vallan sympaattinen ja oikeastaan hyvin  viehättävä. Kannattaa käydä Hangossa. Ihmiset ovat ystävällisiä, jos niitä sattuu näkemään.


K.

6 kommenttia:

  1. Kaima sanoi että "sehän alkaa näyttää ihan joltain tämmöiseltä --mikä se nyt on -- semmoiselta taiteilijalta, Risto Nordellilta tai Tommy Hellsteniltä tai joltain..."

    VastaaPoista
  2. Joo, ulkomaisittain vähintäänkin joku Voltaire tai joku muu. Näkisittepä sen kuvan, jossa tuo Voltaire istuu ja lukee - paikallisella rotuaarilla ;)

    Ps. Kerran muuten olin hyvin lähellä päästä koskettamaan Tommy Hellsteniä.

    S.

    VastaaPoista
  3. Nordell tai Hellsten tai muu taiteilija. Tämä hymyilyttää minua kovin! Ketä kaikkia muita tuohon taiteilijajoukkoon voisikaan lisätä...

    VastaaPoista
  4. Toisen anonyymin kommentti ilahdutti minuakin kovin :D

    VastaaPoista
  5. No just sen Voltairen vois lisätä. Muuan psykohistorioitsija Helsingistä mahtuis kans mukaan. Nils Aslak Valkeapää mahtuis, jos eläis. Tommy Tabermannin muistolle rauha. Hakkarainen, tämä nousukas? Ei siis se Hakkarainen, jonka kaikki tuntee, joka lakki päässä menee joka paikassa.

    S.

    VastaaPoista