tiistai 3. toukokuuta 2011



Työteliäs vapaapäivä. Mikä muuten on vapaapäivä? Jos se on päivä, jolloin saa tehdä sitä mistä tykkää, niin harvoinpa niitä on. Mutta hyvä tämäkin, tämmöistä feng shuita, kun kirpputorilta käskivät tuoda kamat tänään. Pengoin verstaassa ja varastossa. Oikeastaan olen ihan puhki tavaran paljoudesta, vaikka paljon raivasinkin. Kuka ikinä saa tätä kaikkea raivattua? Siellä on meidän romut plus vielä paljon papan roinaa ja roskaa.

Kani on todettu hyväksi lemmikiksi. Se on symppis, tulee tökkimään kuonollaan jalkaa kun kaipaa rapsutuksia. Sylissä se ei niin viihdy. Aika hienosti osaa käydä vessassa. Helppohoitoinen otus. Mutta vieraskorea se ei oikein ole, vaan säikkyy outoja hajuja ja ääniä ja vaikuttaa varmaan vieraiden mielestä tosi passiiviselta ja tylsältä. Väliäkö sillä, meidän perheen se on ottanut omakseen.

Olen loman tarpeessa. Niin on paljon hulinaa ja huisketta.


K.

5 kommenttia:

  1. Kiva jos kanikehuni eivät ihan kokonaan pettäneet!

    Just eilen illalla makasin mahallaan sängynreunamalla ja katsoin seinän ja lattian välistä rajaa. Ja mietin että kuka lähtis mun kans lomalle johonkin kauniiseen paikkaan... Sinä?

    -em

    VastaaPoista
  2. Hyvä kun jaksat keskittyä seinän ja lattian väliseen rajaan. Usein tulee tuijoteltua seinän ja katon välisiä rajoja tai lattianrakoja, mutta ei niin että ajatus vaeltaisi jonnekin kauniiseen paikkaan lomalle, vaan niin että voi ressi tuokin lista pitäis maalata. Sain varattua yhden yön retrohotellista Hangosta ens viikonloppuna kahdelle. Ruumis levätköön siellä nyt ensi tilassa. Mutta lähden kyllä johonkin kauniiseen paikkaan mielelläni kanssasi myöhemmin.

    VastaaPoista
  3. Jes, nauttikaa lomasesta! Meilläkin on tilanne edennyt siihen vaiheeseen että katseeni on noussut lattianrajasta ylemmäs ja isäntäkään ei ole täysin tyrmännyt ajatusta lähteä kanssani lomalle. Siis täysin...

    Gotlantiin joskus vielä haluaisin päästä, sitä olen ajatellut ja jännä kun oli tämän päivän naistenlehdessä siitä juttukin.

    -em

    em

    VastaaPoista
  4. Me olimme kerran Visbyssä. Reissu oli liian lyhyt eikä siihen mahtunut tarpeeksi romantiikkaa, mutta paika oli kaunis, mitä parhain parisuhdelepolomalle. Ja kun Gotlannissa on kuulemma paljon muutakin. Minuakin kiinnostaisi.

    VastaaPoista
  5. Gotlannissa mekin kävimme kerran. Anoppi ja appi tarjos lohdutusmatkan, joka ei sitten ollutkaan lohdutusmatka, sillä pelot, jotka matkaa varatessa ilmeisesti olivat ilmassa, hälvenivät myöhemmin. Muistan, miten laivassa yritin pelata tuoreen vaimoni kanssa laivanupotusta, mutta hän jotenkin ahdistui asiasta. Isoja ruusuja siellä oli, punaisen teepannun ostimme sekä savuteetä hankimme. Ja kirkonraunioita muistan ihailleeni myös, kuten kaiken elollisen tuhoavaa Murattia taikka jotain sensellaista.

    S.

    VastaaPoista