perjantai 15. heinäkuuta 2011







Hiljaiseloa blogirintamalla remontin vuoksi. Meillä on ollut loistavia työläisiä tällä viikolla. Täällä on tapahtunut vaikka mitä. 

Uusi keittiö on jo käyttökunnossa, vaikka viimeistelemätön. Kylpyhuone on ilmestynyt tämän viikon aikana täysin tyhjästä ja paikkaan, jossa ei ollut mitään. Siinä on vielä tekemistä, muttei enää kovin paljon päänraapimista. Ja sitten on paljon pientä aloitettua ja keskenjäänyttä ympäri taloa. Varmaan syksyyn mennessä elämä tasaantuu ja asettuu uomiinsa täällä. Remontti on kuitenkin myönteinen mielentila. Kaikin puolin. Siinä sitä kotiutuu, kun rakentaa itsensä näköistä pesää. Onneksi tämä ei uhkaa ihan heti loppua.


K

3 kommenttia:

  1. Tehän olette meihin verrattuna hyvinkin vauhdikkaita. Mutta on meillä tätä "päivittäishuoltotyötäkin" enemmän, olettaisin.

    Mukava että positiivista!

    em

    VastaaPoista
  2. ... Ja tuli teille porsliininen allaskin! Wow.

    VastaaPoista
  3. No, onhan keittiö ja kylppäri isoja juttuja. Mutta ne oli täällä vähän siinä jamassa, että mieli teki uusia aika pian. Toki ollaan sitten tehty vähän luovia ratkaisuja vaikka keittiön kanssa, eikä se nyt ole mikään ihan täyspuinen versio. Mutta porsliiniallas on. Saas nähdä kestävätkö astiat, mutta hieno se on.

    Juu, nyt on ollut hyvä remontoida, kun kaksi isoa poikaa pärjää vähän aiaa keskenäänkin jos äiti ja isä rapsuttaa ja nikkaroi. Voi olla, että tämän kesän jälkeen ei vähään aikaan sitten enää yhdessä karatakaan tuonne remonttirintamalle. e yhdessä tekeminen siinä justiin positiivista on.

    VastaaPoista