keskiviikko 17. kesäkuuta 2015

Summa summarum

Summien summaksi voisi todeta tämän. Se on musiikkia, ja syytä panna soimaan heti, varsinkin jos aikoo lukea pidemmälle. Ja jos jättää lukemisen tähän, tai tähän, sitä suuremmalla syyllä on kuunneltava musiikkia.

Linkin takaa löytyvää musiikkia soittaa jokin nimetön joukko. Kapellimestari (Dr. Keith J. Salmon) ei ole koskaan saavuttanut ammattikuntansa terävintä kärkeä, mutta keskinkertaisuuteen on enemmistön tyytyminen. Ehkä hän on oman ainutlaatuisuutensa kuitenkin löytänyt. Harvallapa se täydellisesti työpersoonasta löytyy.

Musiikki on Beethovenin seitsemännen sinfonian allegretto-osa. Se on kohtalonsinfoniaa, enemmän kuin viides. Se on osa taidemusiikin suurta kokonaisuutta, yhdeksän sinfonian sarjaa, kuten tiedämme. Minulla oli tuo sarja levylläkin, mutta myin autoni ja epähuomiossa annoin tämän seitsemännen sinfonian sisältäneen levyn kaupanpäälliseksi. Keljuttaa.

Auto on aina ajankohtainen asia. Nyt autoveroa huojennetaan Sipilän hallituksen päätöksellä. Itse köyhänä miehenä mietin koko ajan, mikä on optimaalinen aika luopua vanhasta ja ostaa uusi, ja ennen muuta, millä rahalla visio toteutetaan. Tähän asti asiamme ovat järjestyneet, joten eiköhän jatkossakin. Beethovenin seitsemättä voi kuunnella myös nykyisessä autossamme, mutta CD-soitin toimii siinä satunnaisesti. Yksi jos toinen muukin asia toimii siinä satunnaisesti. Loput eivät toimi satunnaisesti.

Oheinen Beethoven linkittyy elämäni muihinkin osa-alueisiin. Kyseisellä videolla on visualisoitu tietoa. Sitä me teemme, kun sitä minulta toisinaan kysytään. Tuomme asiakkaittemme tietoa näkyväksi.

Tämän kirjoituksen päätän tähän, ennen kuin happanee. On nimittäin odottanut vahingossa julkaisemattomana aika kauan, enkä muista, mikä oli se alkuperäinen asia, jonka takia tätä aloin kirjoittamaan.

S.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti