keskiviikko 8. joulukuuta 2010




Meillä kävi suloisia tyttöjä vanhempinensa.  Pojatkin tykkäsivät:  "Äiti, Luut on ihana". Oi kiitos, oi kiitos. Taas eteni kukonaskeleen.

K.

7 kommenttia:

  1. Pian suloiset hyllyköt täyttyvät kipoista, kupeista ja purnukoista. Odotan kuvia niistä!

    VastaaPoista
  2. Joulutähren ripustin tänään ikkunaan, mutta se vain paljasti lasin pinnassa olevan paksun pölykerroksen. Täytyy vähän odotella tuon sisustamisen kanssa vielä.

    VastaaPoista
  3. Liisu, tuohon oikeanpuoleiseen tulee ovet. Hyllyt on upotettu ja ovetkin upotetaan, kiinnitetään semmoisilla erilaisilla saranoilla. Neljä ovea, jolloin keskiristi näkyy. Sitten jauhopussia ja maustepurkkia kaappiin.

    VastaaPoista
  4. Ihan mieltsit kaapit! Voi että odotan että pääsen siellä käymään!

    Ensiviikko on juhlallinen ja ainutlaatuinen teidän perheelle, uskoksaa pois!!

    VastaaPoista
  5. Voi, ainutlaatuinen se on ainakin, ja ikimuistoinen, ja mitäköhän muita monimerkityksellisiä määreitä tähän voisi vielä kehitellä...

    Kiitos vain, ja tsemppiä sullekin!

    S.

    VastaaPoista
  6. Vautsivaut joka tapauksessa Kristiina! Soitellaan maanantaista. Miehinkäiseni ehkä juuri parhaillaan heittelee pihiseväisiä Kankurinkadun kiuaskiville. Ja parantaa miehistä maailmaa kaltaistensa seurassa. Uskoakseni taas silmät iloa tuikkien mönkii yöllä kainaloon. Hyvin pitää Samuli huolta.

    VastaaPoista
  7. Liisukka hei, miehethän tarvivat miehisiä hetkiänsä miehisessä maailmassa jaksaakseen sitten meidän vaimojen komennusta kuunnella. No mutta, hyvin simppelit kaapit nuo on. Hienot silti. Näin tänään Korhosen rakentamat kaapit, hienot oli, vähän monimutkaisemmat tehdä. Luulen, että nuo on silti mun näköiset kokonaisuudessaan.

    Kuules Maaherra, suunnitelmat muuttuivat taas. Voimat loppuivat kesken. Muutto sovittiin lauantaille. Ensi viikko on pakko ottaa löysemmästi. Tulin kipeäksi ja jäi pari yötä unettomaksi, stressi puski voimakkaana. Tänään sitten rentouduin piristävässä seurassa ja elämä näyttää vähän kirkkaammalta. Eräs viisas ihminen sanoi, että voimien määrät on kaikilla rajalliset. Joskus innostuessaan ihmiset voimavarasto venyy, mutta kun se loppuu, se loppuu. Mulla vain loppui. Akkuja pitää joskus ladatakin.

    VastaaPoista