maanantai 7. helmikuuta 2011



Meidän koti kaipaa kukkapöytiä ja hyvinvoivia vihreitä kasveja. Tuossa järjestyksessä. Ajatella, että olen kahden kuistin omistaja, eikä kummallekaan mahdu ainuttakaan pelakuuta. En tiedä onko tarvettakaan. Syksy oli niin täysi, etten muistanut järjestää hoidokeilleni kunnon talvehtimisolosuhteita. En tiedä, ovatko ne enää hengissä, apple blossomit ja muut ihanuudet. Kevät näyttää, tuleeko vihreää, kesä näyttää, tuleeko kukkia. Voi, jos ei tule. Nyt kun olisi vanha talo. Enää tarvitaan kukkivat  pelakuut ja kissa. Saahan pelakuita uusia, kaupastakin, mutta parhaan mielen saa kun kasvattaa itse pistokkaasta. Joku voisikin neuvoa, mitä nyt kannattaa tehdä. Pitäisikö lannoittaa.

Tässä päivässä oli hyviä asioita.

K.

4 kommenttia:

  1. Pitäisi aloittaa kukkien lannoitus jos on uskominen lehdestä lukemaani. Nyt juuri tekee mieli ostaa tulppanikimppu. Osta sinäkin.

    VastaaPoista
  2. Ostanko? Seitsemän tulppaania maksaa kuutisen euroa, myöhemmin saa kymmenen tulppaania neljällä eurolla. Myönnän, että mieli tekee. Haen perjantaisiivouksen päätteeksi.

    VastaaPoista
  3. K-raudassa oli 1,90 nippu. Ei ole tullut käytyä rautakaupassa (jonkalaisiin en ole ihastunut) vaikka kovasti tekisi mieli.

    Pelakuita saa aika edullisesti uusia. Minä aattelin yrittää noitten mun ruskeiden käppänöiden kanssa, jos niistä jotakin tulis. Kummasti ne vain herää eloon, kun herättelee.

    -Em

    VastaaPoista
  4. Em, miten niitä herätellään? Lannoitetaanko niitä nyt? Millä? Yrittää pitää, toki. Kevät saattaa tehdä ihmeitä kukille ja ihmisille.

    VastaaPoista