tiistai 5. huhtikuuta 2011






Saunan porstua maalautuu. Miehelläni on vapaapäivä, niin kuin näkyy kuvasta. Mutta minä en ole saanut aikaan mitään. No jaa, käynyt kaupassa ja siivonnut nuoremman sotkuja ja poiminut leluja lattialta ja putsannut kanin häkkiä ja pessyt pyykkiä ja latonut tiskiä koneeseen ja siivonnut nuoremman sotkuja ja lohduttanut poikia ja komentanut niitä ja siivonnut nuoremman sotkuja ja siivonnut pihaa ja laittanut ruokaa ja kaivanut kumppareita varastosta ja siivonnut nuoremman sotkuja ja vienyt roskiksia. Mutten mitään näkyvää. Vieläköhän tässä ehtisi tälle päivälle? 

Ihana ilima.


K.

2 kommenttia:

  1. Jee! Kevät tulee ja nuorempien sotkut sen kuin lisääntyy, muttei haittaa! Ihana maalauskuva, minäkin melkein alan odottaa kesää ja keittiöremonttia. (Joka muuten näyttää muodostuvan kaikesta vouhkaamisesta huolimatta yhdenlaiseksi levykompromissiksi...) Mutta tuommosta seinää se Samppa sinne keittiöön haluais. Minen vielä tiedä. Mutta narsisseja minäkin haluan!

    Kaninhäkin putsausta täälläkin pitäis tehdä... (Muuten papanat ovat oivallisia siistejä lannoiterakeita kukille ja kasveille ja rosoreille, oletko jo huomannut? Mm. viimekesän pelakuut sai niitä syödäkseen.)

    -Em

    VastaaPoista
  2. Se on vaan merkillistä, että ihmisen pitäisi saada aikaan merkityksellistä ja nimenomaan saada aikaan. Lasten kanssa talostelu ja jalostelu kiteytyy minulla useimmiten juuri tuohon, mitä kuvasit. Ja illaan päätteeksi on olo, ettei mitään ole taaskaan tullut tehtyä. Ja kun tästä avautuu varsinkin vanhemmille ihmisille, niin he kiiruhtavat vakuuttamaan, että tätä aikaa tulet kuule pian kaipaamaan. Ei taideta puhua näiden lohduttelijoiden kanssa samasta asiasta vai puhutaanko.

    No olipa avautumista. Teretere.

    VastaaPoista