keskiviikko 22. kesäkuuta 2011

HÄHHÄÄÄÄ!!

Yksin kotona eikä rouva pääse sanelemaan, minkä muotoisia tai laatuisia kuvia tänne blogiin laitetaan!!!!!!

Toi on kukka, ja niitä on tulossa vielä vaikka kuinka paljon.


Toi on kitsin nurkka. Ennen siinä oli laari.

Toi on käytävää vessan edestä.

Toi on se kanammuna, jota en sitten jaksanukkaa syyä aamupalaksi, vaikka suolankin ripottelin siihen, toiveikkaana. Aamulla ei ole hirveän helppoa syödä kovin montaa kanammunaa, varsinkaan jos ei oo mitään muuta ku suolaa ja vettä. Ilman niitä se tosin on vielä vaikeampaa. Hikan siitä saa, jos yrittää syödä kokonaista keitettyä kananmunaa. Oon kokeillu ja saanu.

Ja tää on sit se, mikä lähtee, sillä uus on jo tilattu. Uus ikkuna. Mutta niin siisti tulee meiän keittiöstä kun puuseppä tekee meille ikkunan, vaikka se arvokas onkin. Suomen paras puuseppä, on tehnyt mm. Oulunsalon Kirkon ovet. Repikää siittä, kahvasta siis, ja menkää sisään. Siellä voi tavata kanttorin, josta on lehtienkin palstoilla kirjoitettu, että se on tolkun mies.

Mutta että ton aukon mä tonne ulkoverhoukseen nyt sahasin sitten, että päivä paistais ja sois helkähdellen kellot rannalla Roinehen.

S.

3 kommenttia:

  1. Oho. Missä sää sen kananmunan keitit, vai onko sulla siellä hella jonkun lastulevyn päällä keikkumassa? Milloin se puuseppä sen ikkunan toimittaa? Ookko sää siellä ihan nälässä, kun ei sulla oo vaimua eikä keittiötä?

    K.

    VastaaPoista
  2. Vaude! Kyllä oli hyvä juttu ja naurattaa. Ja kyllä tekisi mieli tulla käymään vielä tänä kesänä! Teillä on kaunista.

    Em

    VastaaPoista
  3. Tännään ostin kuus pakettia juustowilhelmiinaa. Kiva, että yks ainaki tykkää sitkeästi meiän talosta ja milijööstä vaikkei oo sitä nähnykkään. Yks toinen kävi tässä kylässä jokin aika sitten, ja sano, että "on sulla mahtava aihio tässä, tosi mahtava". Vieläkin naurattaa se sanavalinta. Aihio!

    S.

    VastaaPoista