maanantai 9. huhtikuuta 2012







Joku kuva ja joku sana. Viimekertaisten kommenttienne jälkeen intoutuneena.

On ollut pääsiäinen, jota ei olisi voinut arvata ja suunnitella etukäteen. Nyt odotan arkea, perusleipää.  Kiitollisena tästä pääsiäisestä.


K.

6 kommenttia:

  1. On olevinaan outoa kommentoida ylipäätään blogeja. Vaikka kovasti tykkäänkin näitä katsella ja lukea. Jos kommentit virkistävät päivittämään, niin yritänpä ottaan tavakseni kommentoida minäkin.

    Minäkin olen iloinen arjesta. Tietää, että lepoa ja pyhää on ollut tarpeeksi, kun arki tuntuu sopivalta, lähes kaivatulta jo.

    (Minulla on kamera rikki, ja niin hirveästi syyhyttäisi kuvata tietenkin juuri nyt, kun mahdollisuutta ei ole. On niin paljon valoakin!)

    VastaaPoista
  2. Kivat kuvat, keväiset. Mullakin on tänään se olo, että arki on mun rakkaus. (Vaikka tiukkatahtinen loppukevät on tulossa.)

    VastaaPoista
  3. Kiitos Anni. Niin se on, että jos "0 kommenttia" postauksen jälkeen on tylsä näky. Voi olla, että innostun muutaman kuvan silloin tällöin laittamaan, jos jotain heität aina perään. Paljon on blogeja, joissa joka postauksen jälkeen on 20 samanlaista kommenttia "ihania kuvia" ja "olen samaa mieltä tuosta". Ja hyvä niin. Mutta kommentointi tai kommentoimattomuus ei nyt kuitenkaan ole sitten se ratkaisu bloginpitämiselleni enää. Yksi vuosi on hyvä aika pitää blogia, tämmöistä kuin tämä. Sen ajan tuoreus säilyy. Pidempään kun jatkuu, alkaa sisältö olla jo vanhentunutta. Elämässä tulee uusia juttuja sitten. Mutta katsotaan nyt hetki vielä. :)

    Korjaa vain kamera nyt, jos on myönteinen kuvaussyyhy menossa.

    VastaaPoista
  4. Rouva Bullerby, arki on parasta. Arjessa on aina väripilkkuja.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täällä yksi kuvien katsoja ja tekstien lukija, joka toivoo molempia blogiinne, välittävät arkeanne.

      Poista
  5. Ai sekö on vuosi se blogin keskivertosäilyvyys? Hui. Minä luen juttujanne ja katson kuvianne, eivät vielä haise homeelta. En aina jaksa kommentoida, vaikka pidän paljonkin. Ja ajattelen.

    -Em

    VastaaPoista