sunnuntai 24. lokakuuta 2010












K.

4 kommenttia:

  1. Aivan hirmu jännä tuo 3. alin picture...
    Muutenkin kuin vain toi haukotus :)

    -Oskari

    VastaaPoista
  2. Oliko teillä hyvä viikonloppu? Yritettiin olla hengessä mukana (jos muistettiin). Kiva nähdä teitä kaikkia kuvista! Teillä on kiva blogi, paitsi lyhyempiä kirjoituksia kerralla ja enemmän kuvia, kiitos. Ei ehdi muuten tuntien välissä niitä lueskella.. - Minna R.

    VastaaPoista
  3. Kiitos, minusta oli mukavaa. Oli koolla sellaisia ihmisiä, joiden kanssa on helppo olla.

    Ota Minna joskus oma kaakaokuppi ja voileipä mukaan tietokonehuoneeseen, käske Timon hoitaa lapset nukkumaan ja lue sitten kaikessa rauhassa. Pitkille teksteille ja kuvakertomuksille on molemmille oma paikkansa.

    VastaaPoista
  4. Tekstistäni ei ehkä välity tarpeeksi hyvin se, että olen käyttänyt ihan mielettömästi energiaa siihen, että saisin sen sellaiseksi, jota kuka tahansa voisi lukea mistä kohtaa tahansa ilman pelkoa siitä, että mikään kappale liittyisi millään tavalla toiseen kappaleeseen. Kun on näin, voit sinäkin Minna ihan rauhassa lukea sen minkä luet, ja jättää sen jälkeen silleen. (Venäjästä käännetyssä kirjallisuudessa näkyy silloin tällöin käytetyn tuota "jättää silleen" ilmausta vähän paljaanlaisesti. Sikäläisittäin heillä lienee moisesta ilmauksesta joku vielä kiteytyneempi muoto kuin tuo meidän kotoinen vastineemme. Kuka(pa) tietää.

    S.

    VastaaPoista