tiistai 7. kesäkuuta 2011

Märkä maha

Märän mahan saa kun vie kompostiin tavaraa ilman paitaa ja päästää kannen putoamaan vapaasti. Tiivisteen lähettyville kondensoitunut vesi vapautuu kompostin ulkopuoliseen ilmaan sulkeutuvan kannen aiheuttaman ilmanpaineen myötä.

Tietääkö joku blogin, jossa julkaistaan pelkkiä kirjallisuussitaatteja? Sellainen olisi tosi mukava. Joku lukisi kirjoja, ja joka päivä kopioisi vaikka sivun tai kaksi kirjastaan blogiin. Jostain hyvästä kohtaa, ja sit yhdessä naurettais tai itkettäis. Nauru ei kuulemani mukaan pidennä ikää, vaikka nauraessa kolme kasvojen lihasta (aika monesta) on jännittynyt ja koko kehon muut lihakset rentoutuvat. Mutta myönteinen elämänasenne yhdistettynä huumoriin kuulemma pidentää ikää. Ja jaloimmillaan huumori on itseironiaa. Ja yksi taito, mikä tuossa kuulemassani radio-ohjelmassa mainittiin, oli taito olla nauramatta silloin, kun sen paikka ei ole.

S.

4 kommenttia:

  1. Muista aina kompostia viedessä, että hajut ovat ilmassa leijalevia mikroskooppisen pieniä partikkeleja. Sen muistaminen tuo särmää siihen hommaan.

    Kulitko muuten muutamia päiviä takaperin aamutuimaan radiossa, kun metrosopraano Anne Sofie von Otter lauloi metsopolitan oopperassa? Mua ainakin nauratti, ei niinkään se laulu vaan sen kuulutus.

    VastaaPoista
  2. Voiko olla totta, että tuollaisia kuulutellaan radiossa?? En usko sua.

    S.

    VastaaPoista
  3. Kyllä noin se meni. Eikä se riipu siitä uskotko vai et. Kuuluttajalla, joka oli muuten yksi parhaimmista eli Marketta Sonninen, meni vain vähän äänteet sekaisin.

    VastaaPoista
  4. No, nyt kun tuolla tavalla vahvistat asian, niin uskon minä. Oma hymyni puolestaan nousee aika ajoin sen takia, että siellä kyseisellä kanavalla kuuluttajina vuorottelevat Marketta Sonninen ja Hellevi Härkönen. Hellevin nykyinen sukunimi sointuu kyllä kivasti hänen etunimeensä, mutta olen yhä sitä mieltä, että nimen vaihtaminen Seirosta Härköseksi ei noin niinkuin esteettisessä katsannossa ollut hyvä ratkaisu.

    S.

    VastaaPoista