sunnuntai 27. marraskuuta 2011









K.


8 kommenttia:

  1. Ajoimme siellä teillä päin sunnuntaina, lähtiessämme, ja arvuuttelimme mikä talo mahtaisi olla teidän. Nyt tunnistan, noista postikorteista ja tähdistä.
    Teillä on ihana koti.

    Ja, olen ihan sanaton kyllä nyt, kun mieli tekisi oikein osuvasti kehua ja suitsuttaa blogianne, mutten kykene tarpeeksi hyvin. Tykkään ihan kamalasti näistä tarinoista. Luin ääneen puolisollekin muutaman otteen.
    Nyt menen lukemaan lisää.

    Ja lempikirjailijaanikin siteerasitte! Cortazar!

    VastaaPoista
  2. Kiitos, kyllä kotimem on, ja miljöö, jos mahdollista, sitäkin viihtyisämpää. Hauskaa tavata joku, johon Cortazar vetoaa, olen yrittänyt tyrkyttää tuota Kronoopit ja Faamit -kirjaa vaikka kenelle, mutta en tiedä kenenkään innostuneen. Kirjoitan vielä joskus tänne sen kuvauksen itkusta prosessina :)

    Törmännemme vielä uudestaan, oli hauska tavata.

    S.

    VastaaPoista
  3. Toinenkin sanaton ilmoittautuu. Niin kovin kiva on tämä blogi! Tykkään etenkin tuosta kotoisasta ja Aidosta tunnelmasta mikä noista kertomuksista ja kuvista välittyy. Niissä ei ole sitä oksettavaa "meillä eletään täydellistä elämää", "meillä kaaoskin on ihanaa " -juttua. Nää tarinat maistuu niin hyviltä että niitä tekee mieli ahmia. Vähän niinku kompiaisia karkkipäivänä. Sillä erotuksella kylläkin, ettei näistä tuu paha olo ja karkkilakkopäätöksiä.

    t. sen yhen talon tyvär, jonka pihalla joku keksi sille yhelle kirjailijalle sen unohtuneen ja hukassa olleen nimen.

    VastaaPoista
  4. Kiitos! Arvasin kahdessa sekunnissa. Mutta ensi kerralla kun tulette Paraisille Bryggmanin kappeliin tai kirkkoon, voisitte poiketa meilläkin. Olen minäkin teillä poikennut, iliman pyytämättä ;)

    S.

    VastaaPoista
  5. Hei, mulla on just samanlaisessa purkissa tuikkukynttilöitä! Ja melkeen valmis samanmerkkinen keittiö, ja päivää vaille puolvuotta vanhempi tytär kuin teillä, aika samannäköisiäkin he ovat. Ainakin kuvien perusteella, pitäis poiketa paikanpäälle vertailemaan.

    Niin ja kivaa kun pidätte blogia, tietää vähän mitä teille kuuluu kun käy vähän välillä lueskelemassa!

    V.

    VastaaPoista
  6. No eihän meillä ei eletä lähestulkoonkaan täydellisen söpöä elämää, vaikka kovasti yritän täällä pitää kulisseja pystyssä. :) Kiva on kuulla että elämänmaku välittyy. Tällä hetkellä on aika marraskuista ja nuutunutta. Odotan kovasti että alkaa helpottaa jollain rintamalla.

    Ja V., tule poikkeamaan. Noin lähellekö puolta vuotta tuo ikäero menee! Meidänkin keittiö on vasta melkein valmis, samoin kuin moni muukin juttu. Ei ole kiiltokuvia remonttirintamaltakaan esittää.

    K.

    Isoinpapu, mun mies on älykäs ja ehtii lukeakin, esim. vauvaa nukuttaessaan sillä on aina kirja toisessa kädessä. Mulla menee tällä hetkellä aika siihen että yritän pysyä pystyssä aamusta iltaan. Äitinä oleminen tuntuu nyt aika tiukalta. Hassulta tuntuu muistella aikoja, jolloin kuvitteli olevansa fiksukin. Mitä ihmettä, enhän muista edes tuttujen ihmisten nimiä.

    Se on kuulkaa blogin pitäjälle tärkeää, että käytte kommentoimassa. Homman suola.

    VastaaPoista
  7. Jostakin kummallisesta syystä nimimerkki K. meni sinne ihan kaiken keskelle.

    K.

    VastaaPoista
  8. Yhdellä kädellä on vaikea kommenteerata mutta tykkään kuitenkin edelleen! Niin kaunista ja kaunis joulutähti.

    em

    VastaaPoista