keskiviikko 25. tammikuuta 2012




Jo kaksi viikkoa on ollut ompeluaie, mutta vasta toissapäivänä lähdin liikkeelle asiassa. Kaukaa. Aloitin hiomalla ompelupöytää. 

Tarkoitus oli se hioa ja käsitellä uudelleen. Se on Aapon varastosta viime kesänä haettu pöytä. Elämää nähnyt mutta ihan sievän mallinen. Mutta se haisee. Kun avaan yläkerrassa tuon huoneen oven ja menen alakerran salin mustalle sohvalle istumaan, tunnen hajun nokassani, joka on nuhasta tukossa eikä normaaleissakaan olosuhteissa ole kovin herkkä. Kai se sitten päreiksi menee, pöytä, mitäpä sitä haisevalla tekee. Nyt on ompeleminen pitkässä kuusessa, kun pöydän hommaaminen pitää aloittaa ihan alusta. Tai ehkä teen reissun Ikeaan.

Olen lukenut hyvää  kirjaa.


K.

6 kommenttia:

  1. Asetin ylimmän kuvan työpöydän taustakuvaksi. Hellyttävä katsoa nukkuvaa lasta pallopojan jälkeen.

    VastaaPoista
  2. Asetin ylimmän kuvan työpöydän taustakuvaksi. Hellyttävä katsoa nukkuvaa lasta pallopojan jälkeen.

    VastaaPoista
  3. Voiko niitä käyttää noin vapaasti? Olen huonosti perehtynyt turvallisuusasetuksiin, kuvat aina suuria ja kaikkien käytettävissä kun ne lataa tänne... se on periaatteessa aikamoinen ongelma.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä kun otit keskusteltavaksi. Itse muutin taustakuvan toiseksi ja katselen ottamiasi kuvia blogissanne.

      Poista
  4. Jaa että mitä kirjaa luet? En tykkää turhista arvoituksista! Muust kyllä.

    -em

    VastaaPoista
  5. Tätä suosittelen: David Grossman, Sinne missä maa päättyy. Paranee sivu sivulta ja on ihan hirveän hyvä. Kirjaa ei voi harppoa, joka ikinen sana tuntuu olevan merkityksellinen.

    Pirkko, ei se haittaa että se on taustakuvasi, ole hyvä ja käytä. Tajusin vain sen tosiasian, että kuvat ovat tosiaan kaikkien käytettävissä.

    VastaaPoista