sunnuntai 21. lokakuuta 2012















Isä, äiti ja poika olivat viikonlopun täällä.  Kotimatkalla Eivori oli täynnä Utöstä palaavia bongareita - helsinkiläisiä. Mietin, mitä ihmettä neljäntoista asukkaan Aspössä mahdettaisiin ajatella helsinkiläisistä tai mitä aspölainen ajattelisi jos joutuisi Helsinkiin.

Kiitos T kameran lainasta.


K.

7 kommenttia:

  1. Teillähän oli mukava reissu! Valoisia kuvia.
    L-M

    VastaaPoista
  2. aivan mahtavat kuvat! oletko ajatellut kortteja tehdä? Kannatan ajatusta.

    VastaaPoista
  3. Aspö on vielä käymättä. Netistä ei löydy tietoa Aspön majapaikoista (onkohan niitä edes montaa). Saisko tänne siis mainostusta missä voisi siellä yöpyä? t.saarten kiertelijä

    VastaaPoista
  4. Kiitos vain maaherra ja L-M. :) Aspö on varsin rauhallinen paikka. Siellä on yksi vuokrattava mökki: http://www.saaristo.org/index.php?palvelu=2466&lang=1 Mökkiin mahtuu 5-6 henkilöä ja totesimme sen hyväksi.

    VastaaPoista
  5. Ja minä meinasin jo hämmästellä, että minunko pokkarilla tuollaisia kuveja? :)
    Onkohan kameraa näkynyt siellä teidän tuvassa tai vintillä? Sielläkin kävin lapsia ikuistamassa.

    Kotoisia maisemia, missä olitte.
    Meidän Hailuodon maalausreissu tuli mieleen. :)

    K.P.

    VastaaPoista
  6. Hienoja kuvia Aspöstä, tuttu saari. Meillä on tapana käydä siellä juhlimassa puolentoista vuoden välein sisarusten kolmekymppisiä! = )Kai voi puhua perinteestä, jos tapahtuma on toistunut kaksi kertaa ja minä olen seuraavan vuorossa. Ihmettelitkö muuten lehmän läjiä, joita löytyi mitä ihmeellisimmistä paikoista. En tiennyt, että lehmät osaa kiipeillä niin hyvin. Mimmilehmä-kirjoista olen lukenut vain, että ne keinuu.

    VastaaPoista
  7. Mökissä jossa yövyimme oli tosiaan vieraskirja, johon joku seurue oli kirjoittanut syntymäpäivätunnelmiaan useammin kuin kerran. Lehmän läjiin suhtauduimme luontevasti. Omat kiipeilytaitomme totesimme rajallisiksi. Kiitän vaimoni puolesta.

    S.

    VastaaPoista